Escape Room ss Rotterdam heeft haar deuren geopend

De langverwachte escape room aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam heeft vandaag haar deuren geopend. De afgelopen weken is de escape room meerdere malen getest door verschillende escape room experts en het personeel van het ss Rotterdam. Vanaf vandaag is de escape room open voor het grote publiek. Het verhaal van de Escape Room ss Rotterdam is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein. Dit verhaal speelt zich af eind jaren ’90 ten tijde dat de rederij Premier Cruises het schip overnam van de Holland-Amerika Lijn en het schip de naam ss Rembrandt kreeg.

Openingstijden Escape Room ss Rotterdam is vanaf vandaag, dinsdag 22 augustus, open voor publiek en dagelijks geopend op de dagen en tijden zoals hieronder staat vermeld.

Van zondag tot en met woensdag:          11:30, 13:15, 15:00, 16:45, 18:30, 20:15 uur

Van donderdag tot en met zaterdag:     11:30, 13:15, 15:00, 16:45, 18:30, 20:15, 22:00 uur

Reserveren

Escape Room ss Rotterdam is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar en is geschikt voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers per spelronde. Aangezien er twee identieke ruimtes zijn, kan het spel door maximaal 16 personen tegelijk gespeeld worden. Het is noodzakelijk dat er van tevoren wordt gereserveerd via de website www.ssrotterdam.nl/escape-room, door te bellen naar 010 – 297 30 97 of door een e-mail te sturen naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

 

ALV op 22 juni 2015 op het ss Rotterdam

De agenda is als volgt:

 • Inloop vanaf 19u via gangway 3 naar het B deck, waar zich een servicebalie bevindt die je doorverwijst naar de zaal.
 • 19u30: Spreker Ton Wesselink van het ss Rotterdam over Westcord (ss Rotterdam en Hotel New York) en de Kaap.
 1. Opening & vaststellen agenda
 2. Mededelingen
 3. Vaststellen notulen ALV 8 december 2014
 4. Vanuit het bestuur:
  • Terugkoppeling & vooruitblik
  • Samenstelling bestuur
  • Financiën en kascontrolecommissie
  • Ontwikkeling Fenixloodsen en Veerlaan
  • Activiteiten 2015
 5. Kennismaking met nieuwe leden
 6. Rondvraag
 7. Sluiting & borrel

Ondernemersontbijt 3 juli 2015

De zomer begint nu eindelijk. Nog even hard werken voordat iedereen op vakantie gaat. Om elkaar nog even extra energie te geven is er op vrijdag 3 juli weer een heerlijk ondernemersontbijt.

Dit keer gaan we aan tafel in de Fenixloods 2. We laten ons graag verrassen door de leveranciers van heerlijke producten. Bij mooi weer zitten we natuurlijk buiten.

We hopen jullie allemaal te zien!
Datum:     vrijdag 3 juli 2015
Plaats:      Fenixloods 2
Tijd:          09.00 – 10.00 uur

Kom je wel, kom je niet? De organisatie wil het graag zo snel mogelijk weten!

Betaald Parkeren

Betaald parkeren KatendrechtVanuit de gemeente enkele actuele ontwikkelingen:

Voor de inrichting van de Veerlaan is een planteam gestart voor het maken van een PvE (Programma van Eisen). Ondernemers en bewoners worden hierbij betrokken. Binnenkort volgt meer nieuws (een uitnodiging vanuit de gemeente om bij te dragen / input te leveren).

Het college van B&W heeft vorige week besloten om per 29 juni 2015 het betaald parkeren uit te breiden tot geheel Katendrecht van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur en zondag 12.00 tot 23.00 uur. In overleg met het gebied zullen de bewoners en ondernemers op Katendrecht schriftelijk op de hoogte worden gesteld van het besluit.
Waar bij het advies van de Gebiedscommissie nog sprake was van ‘slimme oplossingen’, lijkt nu het standaardregime te gaan gelden.

@OVKatendrecht

Logo-OVK-kWe zijn op Twitter. Vooral Martijn zal via @OVKatendrecht actief zijn in het verzamelen en verspreiden van relevante en leuke info over de OVK en De Kaap & omstreken.
Dat we ook op Facebook zijn en een Linkedin-Groep hebben wisten je natuurlijk al.
Meld je aan en volg ons nu ook op Twitter.