Bier, bitterballen…Hollandser kan het bijna niet!

Donderdag 20 september was er de Kick-off van de MKB Rotterdam Bitterballenborrel met de bekendmaking van de winnaar van de MKB Rotterdam Winkelstraatprijs van het Jaar 2012. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Rotterdamse winkelstraat die het beste voldoet aan de criteria; grote diversiteit in winkelaanbod, veel zelfstandig ondernemerschap en kleinbedrijf, uniek en authentiek karakter, positieve samenwerking tussen ondernemers, overheid/corporatie en andere partijen én innovatieve acties op het vlak van ondernemerschap, evenementen of belangenbehartiging. Het Deliplein behoorde samen met de Crooswijkseweg en Nieuwe Binnenweg tot de genomineerden. Afgelopen zomer heeft de OVK de jury van MKB Rotterdam dan ook mogen ontvangen en rondgeleid over Katendrecht.

Onder het genot van een drankje en bitterballen werd Katendrecht door de jury onder breed publiek geroemd om haar bijzonder winkelaanbod en betrokkenheid bij de buurt. De wekelijkse baksessies door Beppie Bakgraag met kids uit de buurt werd expliciet vermeld en als zeer positief beoordeeld! Het deliplein is volgens de jury een geweldige runner-up!

De Winkelstraatprijs van het Jaar 2012 werd uiteindelijk in ontvangst genomen door de Nieuwe Binnenweg welke de afgelopen periode een herinrichting heeft ondergaan. In de volksmond heden op dit moment ook wel de Nieuwe Dingenweg genoemd. Namens alle ondernemers op Katendrecht feliciteren wij het bestuur OV Nieuwe Binnenweg van harte met deze prachtige erkenning en prijs!