de Ronde van Katendrecht

RONDEVANKATENDRECHT_A3_02Beste ondernemers van Katendrecht,

Op zaterdag 24 mei 2014 zal wederom het evenement de Ronde van Katendrecht plaatsvinden.
Wij proberen als organisatie het succes van de voorbije twee jaren te overtreffen en er voor vele gezinnen uit de regio een gezellige dag uit op Katendrecht van te maken.

Komend jaar begint de Ronde van Katendrecht met de start van de profwedstrijd World Ports Classic. Internationale vedetten uit het profpeloton zullen eerst hun rondjes draaien op het parcours op Katendrecht om vervolgens koers te zetten richting finish in Antwerpen. Daarmee kan de Ronde van Katendrecht zich verheugen op een breder publieksbereik.
Aansluitend wederom een mooi programma met de bijzondere combinatie van sport en cultuur.
Levende muziek, theater, film, jeugdvoorstellingen en kinderactiviteiten moeten van de Ronde van Katendrecht 2014 wederom een onvergetelijke dag maken.

Vanwege de lange tijdspanne, vanaf ongeveer 11:00 uur tot 20:00 uur, is het voor de bezoekers broodnodig dat de inwendige mens versterkt kan worden met een hapje en een drankje.
Om daarin te voorzien willen wij de locale horeca- en culinaire ondernemers graag enthousiasmeren om rekening te houden met de extra publiekstoeloop op zaterdag 24 mei.
En speciaal daartoe voorzieningen te treffen op het eigen terras, in de zaak of anderszins.
Met de extra menigte op de been op Katendrecht stijgen die dag immers ook de af- en omzetkansen voor de locale horeca.
Om het evenement te versterken voor alle partijen, zouden wij graag werken volgens een indeling en formule zoals bij het evenement De Nacht van de Kaap.
Zonodig met de inzet van een extra publiekscateraar.

Wij hopen op jullie enthousiasme voor de Ronde van Katendrecht. En willen op korte termijn graag eens van gedachten wisselen over de mogelijke vormen van samenwerking.
We zullen eind januari een voorlichtingsmiddag beleggen in Kantine Walhalla. Binnenkort ontvangen jullie daarvoor een uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Dave Andriese

Reageer...