Workshop Gedoemanagement

logo-gedoe-450x450px-RGBIets doen
met je gedoe?

We hebben dit keer een wel heel bijzondere bijeenkomst georganiseerd. Gedoemanagement! Wat… eh… gedoemanagement? Ja! Ook gedoe blijk je te kunnen managen. Als je wilt weten hoe dat werkt, wat gedoe doet in ons brein en met jou, en welke rol het speelt in je dagelijks leven, kom dan vooral op 24 maart naar PosseEspressobar voor de waardevolle, maar zeker ook vermakelijke workshop GedoeManagement.

Workshopleider Frank Schurink zegt erover: “Gedoe bestaat in vele vormen en maten, meestal heel herkenbaar en irritant maar soms ook niet. Onze persoonlijke beleving van gedoe is zo gevarieerd, dat het proberen te begrijpen van gedoe ons hooguit meer kopzorgen oplevert. Maar als we het gedoe kunnen herkennen en vervolgens managen, blijkt dat een onverwacht positieve uitwerking te hebben op onze creativiteit, effectiviteit, rust, openheid communicatie en plezier. Zowel professioneel als privé.”

Geef jezelf dat avondje vrij en kom naar Posse!

Datum:   24 maart 2014
Plaats:    PosseEspressobar
Adres:    Veerlaan 13 | 3072 KH Rotterdam
Tijd:        20.00 tot 22.30 uur

We zien je graag op 24 maart! Lukt dat niet, maar wil je wel de workshop volgen, kijk dan op www.gedoemanagement.nl voor workshops op andere moment en locaties.

Kom je wel? Kom je niet? Laat het weten!
communicatie@ovkatendrecht.nl.

Reageer...