Kerst op de Kaap

De boot naar Spanje is vertrokken en de kerst staat alweer voor de deur. Voordat de kerstvakantie begint raken we op de Kaap al in de kerststemming met ‘Kerst op de Kaap’ op het Deliplein. Een ouderwetse kerst, gezellig op de Kaap met warme chocolademelk, kerstballen kinderactiviteit, glühwein, een kerstengel, lichtjes, een levende kerststal, dennengeur, kaarsjes, draaiorgel de Columbus en de mooiste liedjes om mee te zingen met Lee Towers en Kim Hoorweg & band en ………. uzelf natuurlijk! Gratis toegang

Ook de ondernemers van Katendrecht en omstreken doen mee. Gamma heeft de kerstbomen gesponsord. IZMOOIZO gaat samen met Jarige Job een 2e handskleding verkoop te doen waarbij de hele opbrengst naar het goede doel www.jarige-job.nl gaat. Kwiezien verkoopt warme glühwein, Delikaat heeft overheerlijke appelbeignets, Beppie Bakgraag de mooiste cupcakes en bij La Picaza kun je terecht voor hartige empanadas.

Kerst op de kaap wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Doen, Deelgemeente Feijenoord en Stichting Bevordering Volkskracht.

 

Kerst op de Kaap
Zaterdag 22 december vanaf 15.00 uur
Deliplein – Katendrecht

Kijk op www.theaterwalhalla.nl voor meer informatie.