Ondernemersontbijt 5 september

Op donderdag 5 september organiseren wij een ondernemersontbijt voor alle leden van de ovk. Dit om er met z’n allen er weer vol nieuwe energie tegenaan te gaan na de vakantie! Tijdens deze bijeenkomst zal Stefan Herwig tevens het initiatief ‘een culinaire ontmoeting’ toelichten dat gekomen is vanuit de campagne ‘Kun jij de Kaap aan?’ tijdens het World Food Festival. Een initiatief dat inmiddels wordt ondersteund door o.a. Matroos en het Meisje en CEO Baas van het vlees, maar dat we graag in overleg met de ondernemers verder invullen. Dus we hopen jullie allemaal te zien!
Datum:     05 september 2013
Plaats:     Deliplein
Tijd:     09.00 – 10.00 uur

Kom je wel, kom je niet?
Laat het weten via
communicatie@ovkatendrecht.nl

(aanmelden noodzakelijk!)

Delicieus Deliplein

Fijnproevers ontmoeten elkaar op het meest smaakvolle plein van Rotterdam. Tijdens een culinaire ontmoeting op het Deliplein komen alle ingrediënten van de Kaap samen, en waan je je op een Franse plein, maar dan op zijn Rotterdams. Delicieus!
De afgelopen jaren maakten de restaurants op Deliplein al naam. Dit jaar groeit Katendrecht met een keur aan nieuwe culinaire ondernemers en initiatieven uit tot de culinaire hotspot van Rotterdam.

Een select aantal fijnproevers krijgt tijdens het World Food Festival de kans om alle smaken van het Deliplein te ervaren. Een exclusieve kijk in de keuken van de Kaap. Krijg jij een uitnodiging om erbij te zijn? Hou je mailbox, brievenbus en social media tijdlijn in de gaten!

Reageer...