De ronde van Katendrecht

Op zondagmiddag 12 juni zal er weer een nieuwe Ronde van Katendrecht worden gereden. Het legendarische wielercriterium op het roemruchte Katendrecht. Met ondermeer: een heuse prominentenkoers, een wedstrijd voor wielertoeristen en diverse categoriën KNWU. Meld je aan via het aanmeldingsformulier!

De ronde van Katendrecht word georganiseerd door OV Katendrecht in samenwerking met Stichting Wielersport Promotie Rotterdam, Stichting Soul Metropool en Theater Walhalla de Ronde van Katendrecht op zondag 12 juni (eerste Pinksterdag). De ronde van Katendrecht wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rotterdam, Woonstad, Deelgemeente Feijenoord, De Rotterdam, Provimi en Las Vegas.

Voor de fanatieke wielertoeristen en zondagse trimmers is er tijdens De Ronde van Katendrecht een wedstrijd voor niet-licentiehouders (voor mannen en vrouwen).

Een unieke en goedverzorgde gelegenheid om uw conditie eens te testen op een offcieel wedstrijdparcours, samen met uw vrienden of vriendinnen van de fietsclub van zondagochtend of de zomeravonden, tussen andere fanatieke fietsrecreanten uit de regio. Inschrijfgeld bedraagt 5 Euro per persoon ter dekking van de administratie- en verzekeringskosten KNWU. En voor het gezin een gezellige kans om zich eens te mengen in uw fietshobby: langs het parcours zijn volop attracties voor de kleintjes en gezellig vertier voor de vrouw”.

Na de wedstrijd voor niet-licentiehouders zal een zware selectie oud-beroepswielrenners zich nog eens in het koerstenue hijsen: Michael Boogerd, Joop Zoetemelk, Jo de Roo, Peter Winnen, Johan van der Velde en Henk Lubberding zijn een paar wielerlegendes uit het rennersveld dat op Katendrecht nog eens de stenen uit de straat zal rijden op zondag 12 juni”.

Ook Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12, zowel jongens als meisjes, kunnen zich inschrijven voor de Rabo Dikke Banden race en maken kans op mooie prijzen, waaronder een fiets!

Naast de wedstrijden op het parcours, wordt voor het publiek gezorgd voor het nodige vertier.

voor vragen kunt u altijd mailen naar info@ovkatendrecht.nl.

Reageer...