Uitnodiging startersworkshop

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u uit voor de eerste twee Rabobank Startersworkshops van dit jaar. Tijdens deze Startersworkshops krijgt u praktische tips die u direct kunt toepassen. Tips die u lagere kosten en dus meer winst kunnen opleveren! Tegelijkertijd is het voor u een uitgelezen kans om in een ongedwongen sfeer te netwerken en om in contact te komen met verschillende collega-ondernemers.

We zijn ervan overtuigd dat we een interessant programma hebben samengesteld dat u zeker zal boeien. En met een hapje en een drankje na afloop kunt u het nuttige met het aangename verenigen. Ook ervaren ondernemers zijn van harte welkom bij deze workshops.

Startersworkshop Social Media, maandag 23 mei

Met Social Media kunt u uw omzet vergroten. Tijdens de workshop worden de mogelijkheden van Social Media besproken. Ook krijgt u tips over hoe u dit medium efficiënt in kunt zetten en tips voor het bouwen en onderhouden van uw website. Wij organiseren deze workshop in samenwerking met Julian Natte, Social Media expert bij Hollands Handelen, een Rotterdams marktingcommunicatiebureau.

Startersworkshop Administratie, woensdag 22 juni

Een goede administratie vormt de basis voor een succesvol bedrijf. In deze workshop komen vragen aan de orde als ‘Hoe zet ik een goede administratie op?’ en ‘Hoe breng ik de financiële positie van mijn bedrijf in kaart?’. Wij organiseren deze workshop in samenwerking met Humphrey Reket, registeraccountant bij Huizer van Ieperen Accountants Belastingadviseurs.

Programma
17.45 – 18.30 uur Ontvangst met broodjes
18.30 – 18.40 uur Welkomstwoord
18.40 – 21.00 uur Workshop
21.00 – 21.30 uur Borrel en netwerken

De workshops vinden plaats op ons kantoor aan de Blaak 333 in Rotterdam.

Gratis deelname

U kunt gratis deelnemen aan onze Rabobank Startersworkshops. Bovendien kunt u kosteloos een introducé meenemen. Wilt u meer weten over Social Media en / of Administratie? Kijk dan nu op www.rabobank.nl/rotterdam en meld u aan. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons een bevestiging. Omdat wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben, vernemen wij uw eventuele verhindering graag uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de workshop via het e-mailadres marketing@rotterdam.rabobank.nl. Op deze manier bieden wij andere geïnteresseerden de mogelijkheid om aanwezig te zijn. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn en stelt u ons daarvan niet in kennis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om € 25,00 administratiekosten in rekening te brengen.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs, bereikbaar via telefoonnummer (010) 400 36 66.

We ontmoeten u graag op 23 mei en / of 22 juni aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Rabobank Rotterdam

Dave de Held

Kantoordirecteur Rotterdam-Zuid

Reageer...