Over

De Ondernemersvereniging Katendrecht is een jonge en actieve vereniging voor ondernemers op Katendrecht. Naast een aantal (inter-) nationaal bekende namen van ondernemers en ondernemingen op Katendrecht – zoals ss Rotterdam, Theater Walhalla, Tattoo Bob, Codrico en Provimi – zijn er veel grotere en kleinere ondernemingen in allerlei creatieve, culinaire en andere sectoren actief op het bijzondere schiereiland dat Katendrecht is.

De belangrijkste doelstellingen van de Ondernemersvereniging Katendrecht zijn het behartigen van de belangen en bevorderen van de economische activiteiten. Ook levert de vereniging een belangrijke bijdrage aan het realiseren van een gunstig vestigingsklimaat op Katendrecht. Daarnaast is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen ondernemers op Katendrecht een belangrijke doelstelling. De OVK is opgericht in 2009 en heeft ongeveer 60 leden.

Katendrecht is een dynamische wijk die volop in verandering is. De Ondernemersvereniging Katendrecht speelt hierin een actieve rol. Zo worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd met stakeholders in en rond Katendrecht. De Ondernemersvereniging Katendrecht organiseert regelmatig ondernemersbijeenkomsten over actuele onderwerpen, maar ook netwerkbijeenkomsten en (gezamenlijke) promotionele activiteiten. De vereniging onderhoudt contacten met Gemeente Rotterdam (o.a Stadsontwikkeling en Gebied Feijenoord), woningcorporaties, projectontwikkelaars, ss Rotterdam, politie en overige stakeholders en partijen.

Belangrijk voor Katendrecht is het CCC-concept: Creatief, Culinair en Cultureel.

Wilt u meer informatie over Ondernemersvereniging Katendrecht? Neem dan contact op per e-mail info@ovkatendrecht.nl of telefonisch 06-16376222 (telefoonnummer van voorzitter Jack Hoogeboom).

Postadres: Sumatraweg 9-11, 3072 ZP, Rotterdam.